Personal

Vi är 19 personer som arbetar på Nanolfsvillan. Föreståndare är Jonas Wahlsten. Personalen består av socionomer, socialpedagoger, beteendevetare, behandlingsassistenter, förskollärare, lärare, sjuksköterska m.fl.

 

På Nanolfsvillan arbetar även husmor. I förskoleverksamheten finns 2 personal mån-fre mellan 9-13. Vi har även familjeterapeut, psykiatriker, barnpsykolog m.fl. knutna till Nanolfsvillans verksamhet.

 

I varje familj som kommer till oss arbetar två kontaktpersoner. Alla utredare/behandlare har högskoleutbildning (socionom/socialpedagog/beteendevetare) Övriga har relevant utbildning (behandlingsassistent) och lång erfarenhet. Personalen har i snitt arbetat c:a 10 år på Nanolfsvillan.

 

Utredarna på Nanolfsvillan har gedigen erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete med familjer. Flera av oss har erfarenhet av att arbeta som utredare inom socialtjänsten. Alla utredare har akademisk examen som socionom, socialpedagog samt beteendevetare. Vidareutbildning i socialt behandlingsarbete, nätverksarbete, lösningsfokuserat arbete, kognitivt förhållningssätt, motiverande samtal (MI), BBiC, Marte-meo, PYC, Tejping, skydd, familjerätt samt föräldrars omsorgsförmåga.

 

Vi har bemanning dygnet runt alla dagar i veckan. Kvällar arbetar 2-4 personal och under natten har 2 personal sovande jour på plats mellan 23-07.